Sugaring hårfjerning ryg

Hårfri ryg med Sugaring.
En Sugaring behandling af ryggen inkludere ryg, nakke og lidt ud på skuldrene. Ønskes skuldre ( til og med T-shirts ærme start) med kan dette nemt klares mod et lille tillæg. Flere og flere mænd ønsker at få fjernet hårrende på ryggen og med Sugaring er du garanteret den mest skånsomme og effektive hårfjerning.

Den første behandling er selvfølgelig den mest smerte fulde og skønt Sugaring er langt mere skånsomt end almindelig voks, hiver man jo hårrende ud med rod, og det kan naturligvis mærkes. Trine er Sugaring ekspert og har udført tusindvis af Sugaring behandlinger. Så her er du er i absolut dygtige og trygge hænder. Og efter bare første behandling vil du kunne både se og mærke forskel.
Dine hår bliver finere og færre og vil slippe hårsækken lettere ved fremtidige behandlinger, Vi anbefaler at holde behandlingen vedlige ved kontinuerligt af få samme behandling med ca 4-5 ugers interval og ikke barbere eller på anden vis fjerne hårrende selv i mellemtiden. Sugaring er en faktisk en gammel hårfjernings teknik, helt tilbage fra det gamle Egypten siges det at Kleopatra startede moden om glat og hårfri hud.
Sugaring kan udføres på alle hudtyper, og som nævnt yderst skånsom, sukker massen er antiseptisk/bakteriehæmmende og fjerner kun hår og døde hudceller, da den ikke binder på huden og kan skade levende celler som f.eks almindelig voks gør det, Sugaring holder også længere, da alle hårrende trækkes ud med rod.
Det er en rigtigt god ide at peele sin hud inden behandlingen og ikke tilføre creme eller fugt på dagen. Hårrene skal minimum være 0.5 cm. Der er ikke nogen max længde på Sugaring af ryg.

Ved en Sugaring ryg behandling hos By Damgaard tager vi det stille og roligt, og her er plads til alle. Uanset hvilken type du er, er du mere end velkommen og du bliver så glad for det færdige resultat.

Sukker massen som bruges i behandlingerne er 100 % naturlig og indeholder ikke parabener, dufte, farver eller tilsætningsstoffer.
Sukker-massen er kun lavet af sukker, vand og citron.
Sukker massen påføres på området der ønskes hårfrit i glidende bevægelser, hvorefter hårrende i små ryk trækkes ud i deres naturlige gro-retning, som sikre at hårrende ikke knækker, minimere irritation og indgroede hår. Når du skal have en hårfjernings behandling, vil vi til enhver tid anbefale at få det lavet med Sugaring. Prøv en ryg hårfjerning med Sugaring / sukker hos By Damgaard. Ved gentagne Sugaring behandlinger vil du opleve at mange af hårrende slet ikke kommer igen. Sugaring er en lækker, ren og 100 % naturlig måde at fjerne uønskede hår på ryggen på. Den rene Sugaring/sukker masse er økologisk, den er naturlig og den plejer din hud.

Klik her og se priser