Mineralogie Mineral Makeup – Sundere og smukkere hud!

Mineralogie Makeup er en fantastisk make up serie, med alt hvad du behøver for at lægge en perkekt makeup. Mineralogi designer de lækreste produkter som indeholder ingredienser af højeste kvalitet, hvilket gør dem til en af de største og førrende producenter af mineral-makeup. Naturligt, antiage, plejende, fugtgivende, beskytter mod solen, lukker ikke porrene, huden kan frit ånde, føltes let og delikat på huden. Mineralogi er et makeup mærke i højeste klasse. Kom ind i Klinikken og lad os sammen finde lige netop dit kommende Mineralogie produkt.

Mineralogie indeholder kun naturlige mineraler og er sundt for huden og virker som en forlængelse af hudplejen. Mineraler er sundt for huden og hjælper perfekt med at udglatte fine linjer og ensarter huden, er anti-age plejende og uundværligt både til hverdag og fest.

Mineralogie makeup indeholder ikke :talkum, stivelse, parfume og andre unødige fyldstoffer, der bruges i det meste kosmetik. Mineralogie foundations indeholder A- og E-vitamin, de virker som naturlige antioxidanter, der beskytter huden mod forureningskilder, og er med til holde huden ung, frisk og strålende.

Mineralogie Føles let og naturligt på huden.
mineralogi giver et dækkende naturligt resultat, der giver huden en flot og ensartet glød. For optimalt resultat skal der anvendes børster/pensler specielt fremstillet til mineral-makeup. Mineralogi bruges af professionelle makeup-artister.
Kun det bedste er godt nok! – Mineralogie til dig der vil passe på din hud!.

Mineralogie makeup

Mineralogie makeup indeholder Mineraler som beskytter mod solen, som ikke tilstopper porerne og som giver huden en naturlig og lækker glød. Mineralerne som Mineralogie er lavet af er så fine og lette, at huden kan ånde og transpirere igennem dem!

Hemmeligheden til en ens og jævn farve, perfekt dækning og et sundt, lækkert look er altså Mineralogie´s ingredienser. Mineralogie er makeup , der er designet til at beskytte og forbedre huden, vise det bedste i hudfarven og det generelle udseende. F.eks. indeholder Mineralogie´s loose foundation SPF26.

Mineralogi er 100% naturligt. Mineralogie giver 100% perfekt resultat, Mineralogie er 100% mineraler. – Mineralogies naturlige farvepigmenter er inspireret af naturens elementer, reflekterer i lyset og giver dermed din hud en fantastisk ensartethed og naturlig glød. Mineralogie makeup vil fremhæve din skønhed.

100% sundt for huden – Mineralogie virker direkte plejende og helende for huden, den kan med fordel bruges på irriterret hud, rødme, uren hud og endda sår. Indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Det fantastiske produkt beskytter mod solens skadelige stråler og forebygger fine linjer og rynker, din hud kan nemt ånde igennem de mine lette mineraler der er i mineralogi make up. Mineralogi makeup passer til alle.

Klik her og se priser