CND – CREATIVE NAIL DESIGN

At tilbyde saloner og professionelle negleteknikere de allerbedste og mest innovative produkter på markedet, et ekstremt højt serviceniveau, og en uddannelse og support, som er i en klasse for sig.

CND forfølger dette med en urokkelig forpligtelse til kvalitet. Hver eneste af vores produkter er omhyggeligt afprøvet og undersøgt i vores egne laboratorier og gennemtestet minutiøst, før de når hænderne på vores kunder.

Med CND ligger alle muligheder åbne for dig

Der gerne vil lave fantastisk smukke, kreative, nyskabende og dramatiske negle. Her kan du virkelig udfolde og udfordre alle dine faglige kompetencer på et højt niveau med unikke, gennemtestede og innovative produkter.

CND er eksklusiv negledesign og -pleje i verdensklasse, som giver dig mulighed for at give dine kunder præcis det look, der understøtter netop deres individuelle stil og personlighed.

CND er ikke kun de professionelle saloner og negleteknikeres foretrukne valg

Når verdens førende designere fra New York til Paris, Milano og Dubai, skal fremvise de nye og hotte trends på alverdens podier, er CND altid at finde backstage. Sammen med de store modedesignere skaber CND trenden for neglemoden.Derfor får du altid de allerbedste, trendsættende og innovative produkter, som er på forkant med udviklingen i en kvalitet uden sammenligning, når du vælger CND

CND er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche, manicure og pedicure

Årsagen til CND´s succes kan findes i 3 ting: Et meget grundigt uddannelsessystem, nogle ekstremt professionelle produktlinjer samt et globalt net af loyale negleteknikere og distributører (Team CND).

Ved internationale mesterskaber er CND tillige det mest vindende brand, og negleteknikere fra CND indtager næsten altid podiepladserne både ved DM og verdensmesterskaberne.

CND er en del af Colomér Group, der bl.a. også ejer American Crew, Revlon og en række andre selskaber inden for skønhedsbranchen.

CND Brisa Gelé

Brisa Gelé er fantastisk og er den eneste gele’ der er allergivenlig. Forskere bag har, fjernet 3 ingredienser nemlig, formaldehyd,akrylater og glutteraldehyd som alle tre er allergifremkaldende. Brisa gele’ er derfor (hypoallergenic) Brisa gele’ har en ubeskrivelig holdbarhed, smuk glans og enestående shine. Brisa gele’ har en kovalent binding som sikre styrke i dét BRISA trænger ned i din natur negl og binder kemisk til dine negles keratin lag.)
Mere information om CND Shellac

Det tog ca. 5 år for CND, at udvikle det professionelle negleprodukt CND Shellac TM, men det var bestemt den lange ventetid værd. CND Shellac er revolutionerende indenfor skønhedsbranchen.

Ingen skader med Shellac

Nu kan du med det samme når du har fået CND Shellac på neglene, stikke hænderne i lommerne eller fødderne i skoene uden der kommer skade på neglene, fordi Shellac TM hærder i UV-lys og er 100% tør herefter.

CND Shellac er innovation

CND Shellac TM Nail Color fra CND er en ny og innovation måde at tænke neglelak på. Shellac er et patenteret teknologisk produkt som ingen andre må eller kan efterligne. Shellac er et blandingsprodukt, der kombinerer en hurtig og nem påføringsteknik.

Perfekt holdbarhed med Shellac

Nu kan du sige farvel til hakker, mærker og udtværinger i lakken samt tørretid og sige goddag til CND Shellac™ Nail Color!
CND Shellac holder perfekt i mindst 14 dage og har en utrolig glans.
Shellac fjernes nemt igen på ca. 10 minutter. CND Shellac™ Nail Color er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak – først bonder (underlak) også farve og herefter sælve lakken – Herefter hærdes lakken i et UV-lys,hvilket betyder at der herefter er nul tørretid.

Indhold

CND Shellac indeholder ikke indeholder hverken Akrylater, Formaldehyd, Glutaraldehyd eller HEMA hvilket gør produktet meget allergivenligt.
CND Shellac™ Nail Color fås i et utal af skønne og forførende farver.
CND Shellac™ Nail Color er lige så nem at fjerne, som den er fantastisk at bruge! Ingen iblødsætning eller filing er nødvendig. Neglene svøbes i individuelle CND Shellac Remover folie Wraps – der forhindrer fingre og hud i at blive udsat for acetone.

Hvad står CND for?

CND er en forkortelse for Creative Nail Design.