Amazing Space:

AMAZING SPACE er et hightech organisk sundhedskoncept bestående af multiplejende produkter til ansigt & krop, samt kosttilskud. Intelligent hudpleje med cosmeceutisk og nutriceutisk effekt, udviklet i et og samme produkt til både indvortes & udvortes brug. Alt er skabt i 100% synergi mellem naturlige, økologiske og rene planteekstrakter kombineret med ny teknologisk forskning på højeste plan. Giver unikke ekstraordinære resultater.

Alle produkter er formuleret uden parabener, syntetiske farvestoffer, syntetisk parfume og petrolatum. Naturlige og økologisk certificerede ingredienser er blevet særlig kræsent udvalgt. Oplev et eksotisk univers fra blomster, planter og frugter høstet rundt omkring på hele kloden, alt efter hvor kvaliteten er højest. I alt indeholder serien mere end 120 forskellige ingredienser. Duftene i serien er naturlige essentielle olier fra lavendel, jasmin og rosentræ. Derudover har de kostbare essentielle olier nogle uovertrufne terapeutiske virkninger, som også kendes fra naturmedicin brugt igennem årtusinder.

HIGHTECH ORGANIC
Amazing Space er et total koncept af skønhedsplejende spa-produkter samt behandlinger bestående af naturlige, biologiske og økologiske ekstrakter fra planteriget. Ingredienserne er alle kræsent udvalgt og kvalitetskontrolleret. Nyteknologiske, naturlige, biologiske samt økologiske ingredienser danner grundlag for de unikke produkter og bevirker samtidigt enestående resultater.

ECO CERTIFIED INGREDIENTS
De Eco-certificerede ingredienser er særligt udvalgte og produkterne efterlever standarden for økologisk kosmetik*, idet hvert produkt består af minimun 95% biologiske og naturlige planteekstrakter, og med specielt økologiske certificerede ingredienser, varierende med et indhold på 10-100% af det færdige produkt (vand er undtaget herfra).

Naturlige, biologiske, og plantebaserede ingredienser (minimum 95%)Økologisk dyrkede ingredienser (varierende med et indhold på 10-100%)

Ingen parabener
Ingen petrolatum (mineralolie)
Ingen syntetiske farvestoffer
Ingen syntetisk alkohol
Ingen syntetisk parfume
Ingen nano-partikler
Ikke testet på dyr

Amazing Space konceptet bygger på fairtrade, og er udviklet med stor respekt for den natur vi alle her på kloden bør beskytte og værne om.

Amazing space er ansigts og krops pleje i højeste klasse.
Amazing space er blevet udviklet i år 2009 af danske Laura Bonne’.
Amazing Space præsentere et Holistisk univers af naturlige, økologiske og organiske produkter.

Et hightech organisk skønheds koncept, der består af nærende produkter og behandlinger til både ansigt og krop sammen med kosttilskud.
Amazing Space blev skabt udfra det behov Laura Bonne’ dagligt mødte hos kunder der alle ønskede økologiske produkter men uden at gå på kompromis med effekt og resultat. Firmaer der udvikler økologiske produkter har ofte mest fokus på renhed samt hvad der IKKE må være i og hermed glemmer de hvad produktet egentlig skal kunne opfylde af behov.
Amazing space består af cosmeceuticals hvilket vil sige at vi altid anvender de aktive ingredienser i maksimal koncentration dvs. retinoler, peptider, hualuronsyre, antioxidanter, glucogener, AHA´er samt BHA´er.

Desuden udvikler Amazing Space særlige nutriceuticals til huden som er pleje både inde- og udefra i et og samme produkt dvs. at du dagligt tilsætter et koncentrat passende til hudtype i din juice om morgenen og samtidigt påfører det som serum natten over eller under creme. Nutriceuticals består af vitaminer, mineraler, droger, ess. fedtsyrer 3,6,7 og 9 samt antioxidanter.

Amazing Space dækker et multibehov indenfor ansigts- og kropsbehandlinger og kan stå alene uden andre serier da det er et total-koncept – Serien består 60 produkter hvoraf de 20 produkter er udelukkende til klinikbrug og kan blandes “Costumizes” til den enkelte kunde af behandleren.
Desuden vil jeg med stolthed påpege at Amazing Space på kun 4 år har vundet 4 Beauty Awards i Danmark.

Første år med “Årets kropsprodukt” Silky Body Conditioner og efterfølgende år med “Årets pleje-produkt” Delicate Skin, samt i 2012 årets danske produkt og i 2013 vandt Laura Bonne’ personligt æres-prisen Årets Ildsjæl.
I år 2013 vandt Amazing space ydermere 2 Stella-priser i Norge for bedste mærke og bedste ansigstpleje-produkt.
Amazing Space’s produkter er af højeste kvalitet og specielt udviklet til skandinavisk hud. Amazing space er Luksus Skønhedspleje.