Sugaring Hårfjerning overlæbe

Hårfjerning med Sugaring på overlæben
Sugaring på overlæben er en skånsom og effektiv måde at fjerne hår og dun på overlæben.
Sugaring kan bruges overalt på kroppen og efterlader huden blød og glat.

Den første behandling er selvfølgelig den mest smerte fulde og skønt Sugaring er langt mere skånsomt end almindelig voks, hiver man jo hårrende ud med rod, og det kan naturligvis mærkes.
Trine er Sugaring ekspert og har udført tusindvis af Sugaring behandlinger. Så her er du er i absolut dygtige og trygge hænder og efter bare første behandling vil du kunne både se og mærke forskel.

Dine hår bliver finere og færre og vil slippe hårsækken lettere ved fremtidige behandlinger, Vi anbefaler at holde behandlingen vedlige ved kontinuerligt af få samme behandling med ca 4 ugers interval og ikke barbere eller på anden vis fjerne hårrende selv i mellemtiden.  Sugaring er en faktisk en gammel hårfjernings teknik, helt tilbage fra det gamle Egypten siges det at Kleopatra startede moden om glat og hårfri hud.
Sugaring kan udføres på alle hudtyper, og både på mænd og kvinder og som nævnt yderst skånsom, sukker massen er antiseptisk/bakteriehæmmende og fjerner kun hår og døde hudceller, da den ikke binder på huden og kan skade levende celler som f.eks almindelig voks gør det, Sugaring holder også længere, da alle hårrende trækkes ud med rod.

Ved en Sugaring overlæbe behandling hos By Damgaard tager vi det stille og roligt, og her er plads til alle. Uanset hvilken type du er, om du har grove mørke hår eller finere lyse hår på overlæben, er du mere end velkommen og du bliver så glad for det færdige resultat.

Sukker massen som bruges i behandlingerne er 100 % naturlig og indeholder ikke parabener, dufte, farver eller tilsætningsstoffer.
Sukker-massen er kun lavet af sukker, vand og citron.
Sukker massen påføres på området der ønskes hårfrit i glidende bevægelser, hvorefter hårrende i små ryk trækkes ud i deres naturlige gro-retning, som sikre at hårrende ikke knækker, minimere irritation og indgroede hår.
Ved gentagne Sugaring behandlinger vil du opleve at nogle af hårrende slet ikke kommer igen. Sugaring er en lækker, ren og 100 % naturlig måde at fjerne uønskede hår på. Den rene Sugaring/sukker masse er økologisk, den er naturlig og den plejer din hud.