Sugaring Hårfjerning Arme

Hårløse, silkebløde arme med Sugaring. Silkebløde arme med Sugaring.
En Sugaring behandling af arme inkludere begge arme fra albuen og ned og slevfølgelig også hænder. Ikke alle er skabt med små fine lyse dun på armene og flere og flere ønsker at få fjernet hårrende på armene. Er du en af dem så er Sugaring sikkert noget for dig.

Trine er Sugaring ekspert og har udført tusindvis af Sugaring behandlinger. Så her er du er i absolut dygtige og trygge hænder. Og efter bare første behandling vil du kunne både se og mærke forskel.

Dine hår bliver finere og færre og vil slippe hårsækken lettere ved fremtidige behandlinger, Vi anbefaler at holde behandlingen vedlige ved kontinuerligt af få samme behandling med ca 4-6 ugers interval og ikke barbere eller på anden vis fjerne hårrende selv i mellemtiden, det er meget forskelligt hvor hurtigt hårrene på ens arme vokser.  Sugaring er en faktisk en gammel hårfjernings teknik, helt tilbage
fra det gamle Egypten siges det at Kleopatra startede moden om glat og hårfri hud.
Sugaring kan udføres på alle hudtyper, både på mænd og kvinder, og som nævnt yderst skånsom, sukker massen er antiseptisk/bakteriehæmmende og fjerner kun hår og døde hudceller, da den ikke binder på huden og kan skade levende celler som f.eks almindelig voks gør det, Sugaring holder også længere, da alle hårrende trækkes ud med rod.

Det er en rigtigt god ide at peele sin hud inden behandlingen og ikke tilføre creme eller fugt på dagen. Hårrene skal minimum være 0.5 cm. Der er ikke nogen max længde på Sugaring af arme.

Ved en Sugaring af arme behandling hos By Damgaard tager vi det stille og roligt, og her er plads til alle. Uanset hvilken type du er, er du mere end velkommen og du bliver så glad for det færdige resultat.

Sukker massen som bruges i behandlingerne er 100 % naturlig og indeholder ikke parabener, dufte, farver eller tilsætningsstoffer.
Sukker-massen er kun lavet af sukker, vand og citron. Sukker massen påføres på området der ønskes hårfrit i glidende bevægelser, hvorefter hårrende i små ryk trækkes ud i deres naturlige gro-retning, som sikre at hårrende ikke knækker, minimere irritation og indgroede hår. Når du skal have en hårfjerning behandling på finere steder, vil vi til enhver tid anbefale at få det lavet med Sugaring. Prøv en hårfjerning med Sugaring / sukker hos By Damgaard.
Ved gentagne Sugaring behandlinger vil du opleve at mange af hårrende slet ikke kommer igen. Armene er faktisk et af de steder på kroppen hvor hårrene hurtigst “gir op”. Sugaring er en lækker, ren og 100 % naturlig måde at fjerne uønskede hår på. Den rene Sugaring/sukker masse er økologisk, den er naturlig og den plejer din hud.

Klik her og se priser