Sugaring hårfjerning 1/2 ben

Silkebløde ben med Sugaring.
En Sugaring behandling af 1/2 ben inkludere begge underben incl knæ.
Kender du det når du skal noget men ikke lige har fået fjernet hårrene på benene? i svømmehallen, ned og træne eller bare en varm dag med venner eller familie? Så er Sugaring underben sikkert noget for dig. Aldrig mere skal tænke over om du kan have kote bukser eller nederdel på.

Den første behandling er selvfølgelig den mest smerte fulde og skønt Sugaring er langt mere skånsomt end almindelig voks, hiver man jo hårrende ud med rod, og det kan naturligvis mærkes.
Trine er Sugaring ekspert og har udført tusindvis af Sugaring behandlinger. Så her er du er i absolut dygtige og trygge hænder. Og efter bare første behandling vil du kunne både se og mærke forskel.

Dine hår bliver finere og færre og vil slippe hårsækken lettere ved fremtidige behandlinger, Vi anbefaler at holde behandlingen vedlige ved kontinuerligt af få samme behandling med ca 4 ugers interval og ikke barbere eller på anden vis fjerne hårrende selv i mellemtiden.  Sugaring er en faktisk en gammel hårfjernings teknik, helt tilbage fra det gamle Egypten siges det at Kleopatra startede moden om glat og hårfri hud.
Sugaring kan udføres på alle hudtyper, og som nævnt yderst skånsom, sukker massen er antiseptisk/bakteriehæmmende og fjerner kun hår og døde hudceller, da den ikke binder på huden og kan skade levende celler som f.eks almindelig voks gør det, Sugaring holder også længere, da alle hårrende trækkes ud med rod.

Det er en rigtigt god ide at peele sin hud inden behandlingen og ikke tilføre creme eller fugt på dagen. Hårrene skal minimum være 0.5 cm. Der er ike nogen max længde på Sugaring af underben.

Ved en Sugaring underben behandling hos By Damgaard tager vi det stille og roligt, og her er plads til alle. Uanset hvilken type du er, er du mere end velkommen og du bliver så glad for det færdige resultat.

Sukker massen som bruges i behandlingerne er 100 % naturlig og indeholder ikke parabener, dufte, farver eller tilsætningsstoffer.
Sukker-massen er kun lavet af sukker, vand og citron.
Sukker massen påføres på området der ønskes hårfrit i glidende bevægelser, hvorefter hårrende i små ryk trækkes ud i deres naturlige gro-retning, som sikre at hårrende ikke knækker, minimere irritation og indgroede hår. Når du skal have en hårfjerning behandling på finere steder, vil vi til enhver tid anbefale at få det lavet med Sugaring.
Prøv en underben hårfjerning med Sugaring / sukker hos By Damgaard. Ved gentagne Sugaring behandlinger vil du opleve at mange af hårrende slet ikke kommer igen. Benene er faktisk det sted på kroppen hvor hårrene hurtigst “gir op”. Sugaring er en lækker, ren og 100 % naturlig måde at fjerne uønskede hår på. Den rene Sugaring/sukker masse er økologisk, den er naturlig og den plejer din hud.

Klik her og se priser