Sugaring Bikini (Kun for kvinder)

Sugaring hårfjerning Bikini hårfjerning – Hårfjerning Bikini med Sugaring

En Bikini hårfjerning med Sugaring inkludere alt der sidder udenfor bikini trussen en smal model. Kender du det, du har barberet dig og allerede dagen efter kan du mærke hårrende er på vej tilbage? det stikker og klør ved udvoksning og huden kan ikke tåle at barbere igen og igen,men du vil gerne være glat og blød i længer tid? Så er Sugaring hårfjerning lige noget for dig.

Den første behandling er selvfølgelig den mest smerte fulde og skønt Sugaring er langt mere skånsomt end almindelig voks, hiver man jo hårrende ud med rod, og det kan naturligvis mærkes. Trine er Sugaring expert og har udført tusindvis af Sugaring behandlinger. Så her er du er i absolut dygtige og trygge hænder. Og efter bare første behandling vil du kunne både se og mærke forskel.

Dine hår bliver finere og færre og vil slippe hårsækken lettere ved fremtidige behandlinger, Vi anbefaler at holde behandlingen vedlige ved kontinuerligt af få samme behandling med ca 4-6 uger interval og ikke barbere eller på anden vis fjerne hårrende selv i mellemtiden.  Sugaring er en faktisk en gammel hårfjernings teknik, helt tilbage
fra det gamle Egypten siges det at Kleopatra startede moden om glat og hårfri hud.
Sugaring kan udføres på alle hudtyper, og som nævnt yderst skånsom, sukker massen er antiseptisk/bakteriehæmmende og fjerner kun hår og døde hudceller, da den ikke binder på huden og kan skade levende celler som f.eks almindelig voks gør det, Sugaring holder også længere, da alle hårrende trækkes ud med rod.

Det er en rigtigt god ide at peele sin hud inden behandlingen og ikke tilføre creme eller fugt på dagen. Hårrene skal minimum være 0.5 cm. Der er som sådan ikke nogen max længde, men det anbefales at de ikke er alt for lange. Behandlingen kan nemt udføres selvom du har menstruation, det kan dog også være med til at du vil være mere øm end ellers, da man i en kort periode er i hormonel ubalance og kroppen stresset.

Ved en Sugaring Bikini behandling hos By Damgaard tager vi det stille og roligt, og her er plads til alle. Nogen vil gerne bare have det overstået og andre har lige brug for lidt pauser undervejs. Uanset hvilken type du er, er du mere end velkommen og du bliver så glad for det færdige resultat.

Sukker massen som bruges i behandlingerne er 100 % naturlig og indeholder ikke parabener, dufte, farver eller tilsætningsstoffer.
Sukker-massen er kun lavet af sukker, vand og citron.
Sukker massen påføres på området der ønskes hårfrit i glidende bevægelser, hvorefter hårrende i små ryk trækkes ud i deres naturlige gro-retning, som sikre at hårrende ikke knækker, minimere irritation og indgroede hår. Når du skal have en intim hårfjerning, vil vi til enhver tid anbefale at få det lavet med Sugaring. Prøv en Bikini hårfjerning med Sugaring  hos By Damgaard. Ved gentagne Sugaring behandlinger vil du opleve at mange af hårrende slet ikke kommer tilbage, de går i dvale fase. Sugaring er en lækker, ren og 100 % naturlig måde at fjerne uønskede hår på. Den rene Sugaring/sukker masse er økologisk, den er naturlig og den plejer din hud.

Klik her og se priser