Shellac Hænder Med Let manicure

Vores Shellac Behandling:

Selve Behandlingen : først klargøres neglene, de skal files til og have en let manicure, så lægges der en klar Shellac base coat på alle dine negle, dernæst lægges to lag af den Shellac farve, du selv har valgt. Herefter følger et afsluttende lag Shellac topcoat, alle Shellac lag skal hærde i uv eller led lampe mellem hvert Shellac lag. Til slut får du en blødgørende solar olie på for extra holdbarhed og pleje til dine negle.

Vi anbefaler altid at købe en solar oil med hjem så du kan forlænge holdbarheden af din shellac behandling hjemme og samtidigt tilføre fugt og pleje til dine natur negle. Nu har du smukke negle de næste 14 dage +.

Shellac er en blanding af almindelig  neglelak og gele, det er et innovativ negle system, og har en holdbarhed på op 3 uger. Shellac påføres som almindelig neglelak, men har INGEN tørre tid, da den hærder i uv eller led-lampe.  Shellac har en fantastisk shinefuld overflade og enestående holdbarhed.

Med en Shellac behandling får du også mere styrke til dine negle. Shellac systemet findes i alle farver. Få smukke glansfulde og flotte negle  med en Shellac behandling. Vælg mellem Shellac hel farve, Shellac med fransk eller Shellac design. Slut med neglelak der skaller, slut med mærke i almindelig negle lakker. Shellac har en perfekt glat og glansfuld overflade. Prøv en Shellac behandling hos By Damgaard.