Eyelash extensions / Vipper Nyt Sæt

Eyelash Extensions / Nye Vipper

Singel Eyelash extensions er en genial metode for at give dig tættere og længere vipper. Med Singel Eyelash extensions kan vi skabe netop de vipper du ønsker dig, hvad enten det er mere fylde og tæthed eller længere vipper, med Eyelash extension vil du vågne op til et friskere og mere intenst spejlbilled. Du skåner også den sensitive hud omkring øjnene for med Eyelash extensions behøver du ikke bruge mascara og skal ikke bruge tid på hverken at ligge den på eller rense af. Nu kan du få de smukke indrammede øjne, i en perfekt bue af vipper du altid har drømt om. Eyelash extensions giver også et friskt og opløftet look.

Ved Singel Eyelash Extension sætter vi skånsomt en’ vippe på af gangen, på dine naturlige vipper med en bonder specielt designet til eyelash extensions, bonderen kommer ikke i kontakt med huden, da en eyelash extensions vippe blive påført en naturlig vippe.
Som både vores hår og negle gør, så vokser de naturlige vipper også, så efter en Singel Eyelash extension fuld ny påsætning vil dine natulige vipper på skift falde af og udskiftes af nye, og derfor anbefaler vi en opfyldning ca hver 2-4. uge for at bevare det flotte resultat. Det er meget forskelligt hvor godt og hvor længe eyelash extensions holder på os. Nogle kan nemt gå 4 uger i mellem hver genopfyldning mens andre kun kan gå 2 uger mellem hver genopfyldning. Man siger man mister 3 vipper pr øje pr dag altid, om man har eyelash extensions på eller ej.  I vores Eyelash Extensions nyt sæt behandling sætter vi vipper på alle de naturlige vipper. Trine er uddannet hos Lash Bar Academy og har lavet hundredevis af eyelash extensions behandlinger så her hos By Damgaard er du i trykke og dygtige hænder.

Singel Eyelash extension giver et smukt, naturligt og bedårende resultat, da der kun påsættes en’ kunstig vippe på en’ naturlig vippe. Og du vil ikke kun mærke du har dem på. Slut med kunstige vipper i en bane fyldt med lim ud over det hele fra Matas. Her kan du vælge om du vil have lange bambi øjenvipper eller mere naturlige, vi kan skabe det look du ønsker. Når din naturlige vippe udskiftes til en ny vippe, vil den påsatte vippe falde med af, så det er skånsomt og ødelægger ikke ikke dine egne vipper, så længe det udføres et ordentlig sted. Din vippe cyklus vare ca 35 dage hvorefter vippen udskiftes af en ny vippe. Derfor er det muligt med Singel Eyelash extension at bevare dit nye look så længe det ønskes.

Øjenvipper er for os kvinder vigtige og smukke øjne er noget af det mest feminine og forførende, vi har. Flere og flere er begyndt af få lavet Eyelash extension fast.

Den typiske vækstcyklus for vores vipper, er at alle vippene i løbet af et par år alle er blevet udskiftet. Vi mister løbende vores vipper, der erstattes af nye, så v bemærker ikke huller mm, men skulle man være så uheldig at miste alle sine øjenvipper på én gang, for eksempel ved sygdom eller brandskade, vokser omkring 40 procent af øjenvipperne på det øvre øjenlåg og 15 procent af øjenvipperne på det nedre øjenlåg ud efter 30 til 45 dage. Vi har typisk 90 – 200 vipper på det øvre øjenlåg, og typisk 80-90 på det nedre øjenlåg.

Prøv en Singel Eyelash extensions hos By Damgaard.

Klik her og se priser