EYELASH EXTENSIONS OPFYLDNING

Eyelash Extensions Opfyldning

Som både negle og hår gør det, vokser dine naturlige vipper også, og efter en singel eyelash extension vil Dine natulige vipper på skift falde af og udskiftes at nye, og derfor anbefaler vi en opfyldning ca hver 3. uge for at bevare det perfekte resultat.
Singel eyelash extension giver det mest naturlige og holdbare resultat, da der kun på-sættes en’ vippe på en’ vippe, og dermed skabes der ikke store huller som f.eks ved eyelash extensions m buketter når en vippe udskiftes til en ny. Din vippe cyklus vare ca 35 dage hvorefter vippen udskiftes af en ny. Derfor er det muligt med singel eyelash extentsion at bevare dit nye look så længe det ønskes.

Vores øjenvipper er en vigtig accessorie
Øjenvipper er en af kvindens vigtigste ”accessories”, og smukke øjne er noget af det mest feminine og forførende, vi kvinder har. Mange kvinder oplever dog næsten dagligt øjenvipper der falder af, tab af øjenvipper og knækkede øjenvipper – og det er faktisk helt normalt. Kan afhjælpes med eyelash extension.
Den typiske vækstcyklus for vores hår, også vipper, er at alle hårene i løbet af et par år alle bliver udskiftet. Så selvom man skulle miste sine øjenvipper, skal man ikke være nervøs – de vokser ud igen. Vi mister løbende vores vipper, der erstattes af nye, så tabet vil ikke opleves så markant, men skulle man miste alle sine øjenvipper på én gang, for eksempel ved sygdom eller brandskade, vokser omkring 40 procent af øjenvipperne på det øvre øjenlåg og 15 procent af øjenvipperne på det nedre øjenlåg ud efter 30 til 45 dage.
lidt info om øjenvipper:
Vippernes naturlige funktioner
Deres funktion er at forhindre fremmedlegemer i at trænge ind i det sarte øje, og rent refleksivt lukker øjet, hver gang at øjenvippen bliver berørt. Mennesket har typisk mellem 90 og 150 øjenvipper på det øvre øjenlåg og mellem 70 og 80 på det nedre per øje. I snit bliver vores øjenvipper ca. 10 mm. lange.
På grund af øjenvippernes naturlige vækstcyklus, og fordi at hver øjenvippe følger sin egen cyklus, er det helt normalt, at man mister lidt hver dag. Samlet set tager det i omegnen af 4 og 8 uger, inden en øjenvippe er helt udvokset.
Få smukke, fyldige øjenvipper med singel eyelash extensions bestil hos roskilde skønhedsklinik.

Lash Lift

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 – 8 uger.

Glem alt om ‘krøllede’ og frizzede vipper som ved alm. vippe permanent. Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i 10 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper, Så gem din vippebukker lang væk og få et Lash Lift  hos Roskilde skønhedsklinik istedet.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.