Spray Tan

By | Spray tan

Bliv lækker brun i en fart med en spray tan behandling.

Hos By Damgaard tilbyder vi Spray Tan til både mænd og kvinder.

Spray tan er den sunde måde at blive brun på. Ønsker du en lækker solbrun kulør, men samtidigt at passe på din hud, det er muligt med Spraytan. Hos By Damgaard bruger vi kun personlige spray tan stylister. Vi bruger mærket Vita Liberata. Vita Liberata er ubetinget verdens største producent af bruningssystemer og produkter til UV-fri selvbruning.
Vita Liberata er placeret som en af verdens mest anerkendte producenter når det gælder kvalitet, effekt og kundetilfredshed.
Spraytan er hurtigt. Spray tan er uskadeligt, Spraytan er effektivt.

I selvbrunere er det vigtigste ingrediens “DHA”

DHA er et stof der findes i sukkerrør, når DHA kommer i kontakt med Amino syrene fra vores hud sker der en kemisk reaktion og huden brunes.  Efter en Spraytan behandling kan huden virke lidt klistret eller sticky og det er simpelthen sukkeret fra Spayen. Man kan sige huden er blevet sukker glaseret. Spraytan er et brunings produkt og kan ikke anvendes som et solbeskyttende middel. Spraytan giver huden fugt og farve men beskytter altså ikke mod solens UV stråler.

Sådan forgår en Spray Tan behandling hos By Damgaard.

Du ankommer til By Damgaard, I spray tan kabinen for du selvklæbende slippers på, en badehætte for at undgå misfarvning af hårret med spay tan. du for et par en’gangs trusser/underbukser på. Herefter skal du smørres ind i en særlig spray tan forberedelses creme, men kun i håndflader, fødder, knæ, albuer og evt navle og læber. Spraytan bruner nemlig mere hvor huden er særlig tør.

Denne spraytan forberedelses creme hedder barriere creme. Spraytan væsken kan godt trænge i gennem og efterlader en flot naturligt bruning uden skjolder og striber. Nu er du klar til din Spraytan. Du stiller dig ind i Spray Tan kabinen og vores professionelle Spray tan stylist udfører nu selve tanningen.

Forberedelse inden du kommer til din spraytan behandling:

Det er alfa omega for et smukt og jævnt resultat at du har forberedt dig ordenligt. Dagen før eller om morgenen, inden  du skal have lavet din Spray tan skal du bade og skrubbe med ham handske eller peele kroppen meget grundigt, det er super vigtigt for både resultat og holdbarhed at en spraytan Behandling bliver udført på nye hudceller. Så sørg for at skrubbe dig godt over ALT inden din Spraytan behandling.

Farven du udvikler efter din Sparytan sidder kun i de 2 yderste hudlag. Med en rigtigt god peeling kan du holde din flotte nye hud farve lækker og jævn i længere tid. Husk at farven først forsvinder fra hænder og ansigt da det er her vi vasker og peeler mest og dermed fjener de døde hudceller først.

By Damgaard Sælger alle de lækre hjemme produkter fra Vita Liberata, på den måde kan du holde din smukke brune farve og glød endnu længere. Husk en lækker fugtet og plejet hud holder bedre på farven end en tør hud.

På Selve Spray Tan dagen:

Du ikke bruge creme, body lotion, make up, deodorant eller parfume. Det er en god ide at tage løst mørkt tøj på, da guide farven fra sprayen godt kan smitte lidt af på tøjet. Dette kan dog nemt gå af i vask. Sæt hårret op så nakke og skuldre er frie. Et lille tip er at få lagt Shellac på hænder og fusser hos os forinden så neglene ikke brunes af Spray Tan’en.(Til Damerne) Hvis du vil have det absolut bedste Spray Tan resultat så undgå at tage BH på hjem fra klinikken. Huden slides ofte af BH stropper.

Du kan tage bad efter ca. 5 timer, her vil bruningen være nået sit max. Husk det kun er guide farve du skyller af, så vask dig godt. Din rigtige Spray Tan farve har din hud selv dannet. Nu er du lækker brun, faktisk lige så brun som 5 gange i solarie, men her er det brun på den sunde måde. Bestil tid til din næste Spray Tan vi glæder os til at se dig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]