Balancering

Vores balancering:

Vedligeholdelse af dine nye gele negle er vigtig, og med til fortsat at holde dem smukke. Efter at have fået lavet 10 nye negle, hvad enten det er forlængelser eller forstærkning vil neglende vokse ud. Det er meget forskelligt hvor hurtigt lige netop dine negle vokser, men fordi neglene vokser så rykker produktet (Gele’en)  sig med ud og frigiver dermed ny  natur negl fra negle båndet og op til eksisterende produkt, altså en udvoksning/et bart stykke negl uden produkt.

Efter ca 3-4 uger efter din sidste behandling er det tid at komme til kontrol, og få lavet en balancering af dine nye negle. Der skal Balance mellem produkt og negl igen, så det mest udsatte punkt også kaldet stresspunktet skal flyttes “tilbage”/ omstøbes, så der igen er optimal styrke i neglene, som da du fik dem lavet sidst.

Ved 10 nye negle med fransk skal den hvide kant rykkes eller bygges på ny og produktet skal i balance på neglene igen, deraf navnet en balancering. Selve Behandlingen starter med at vi filer ca 60 % af det nuværende produkt af, laver en mini manicure og herefter bygges produktet op igen, på samme måde som ved 1. behandling, herefter files de til og så kan man igen vælge hvilket look man vil have. Skal det være naturligt eller fransk ? eller ønsker man en farve eller design. Til sidst afsluttes der med plejende solar oil.

Vi anbefaler altid at du køber en solar oil med hjem til at pleje og vedligeholde dine negle.