Dream Diamantslibning Ansigtsbehandling

Vores Dream Diamantslibning Ansigtsbehandling :

En Dream Diamantslibning Ansigtsbehandling hos By Damgaard er forkælelse i top klasse og starter med en kort hudanalyse, Herefter dobbelt afrens af huden, så den er ren, frisk og modtagelig, Så til en lækker Diamantslibning peeling, Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som skånsomt og effektivt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en smuk glød i din hud. Diamantslibning kaldes også diamant peeling eller diamant micro dermabrasion. Diamantslibning behandler effektivt acne, uren hud, store porer og forhøjet talgproduktion da den har dybderensende effekt. Diamantslibning reducere også rynker og fine linjer, poser under øjnene, slidt/grå og stresset hud samt hævelser i ansigtet. Vil du se resultater? Så er en Dream Diamantslibning ansigtsbehandling lige noget for dig. Diamant slibning afhjælper desuden forhøjet pigmentering i huden og giver en silkeblød og jævn overflade. Diamant slibningen bringer ilt og næring til hudens celler, som hjælper på bort afskaffelsen af affaldsstofferne i huden. Herefter vil din hud blive rullet med den populære Derma roller som effektivt styrker hudens helingsproces og collagen produktionen i huden øges med mere end 200%.

Herefter for du en Let dybderens, hvor urenheder og fyldte porre klemmes ud, og renses. I vores Dream Diamantslibning Ansigtsbehandling høre også en frugtsyre kur med som hjælper på bla. Pigmentpletter, acne, rosacea og fine linjer. Retning af bryn er også med hvis du ønsker det.
Nu til en skøn ansigts og hovedbunds massage inden udglattende og fugtgivende luksus maske og tryk punkt massage af ben og fødder. og til slut serum og dagcremen. En Dream Diamant ansigtsbehandling, vil gøre dig helt afspændt og afslappet, følelsen af at komme helt ned i gear og samtidigt se resultater på din hud. Dream Diamant Ansigtsbehandling hos By Damgaard giver din hud næring og glød og øger produktionen af collagen og elastin. Produkterne i By Damgaards Dream Diamant ansigtsbehandling bliver tilpasset efter din alder og din hudtype.

Vi anbefaler at forkæle sin hud med en Dream diamant ansigtsbehandling hver 6-8 uge for optimal pleje og beskyttelse af huden.

Klik her og se priser