Anti Age Ansigtsbehandling

Vores Anti Age Ansigtsbehandling:

En Anti age ansigtsbehandling hos By Damgaard starter med en kort hudanalyse, Herefter dobbelt Afrens af huden så den er ren, frisk og modtagelig, Så en peeling, med særlig fokus på fine liner der fjerner døde hudceller og sætter gang i blod cirkulationen, så der bringes ilt og næring til hudens celler og som hjælper på bortskaffelse af affaldsstofferne i huden. Herefter en Let dybderens, hvor urenheder og fyldte porre klemmes ud, og renses. Nu til en let ansigts og Hovedbunds massage inden maske og til slut serum og dagcreme tilpasset din hud. Vi tilbyder desuden, retning af bryn hvis du ønsker det.

En Anti age ansigtsbehandling, er perfekt til dig med træt og grå hud som gerne vil strammes op, få mere glød og have reduceret fine linjer. Anti age er også for dig som gerne vil forebygge ældning af huden.
Anti age ansigtsbehandlingen giver huden et boost af fugt, næring og smidighed, med særlig fokus på Anti age, så huden føltes glat og stram og rynkerne reduceret. Produkterne i By Damgaards Anti age ansigtsbehandling bliver tilpasset efter din alder og din hudtype.

Vi anbefaler at forkæle sin hud med en anti age ansigtsbehandling hver 6-8 uge for optimal pleje og beskyttelse af huden.

Klik her og se priser